mobile-logo


Приветствие от Директора

Тук, в СУ “Майор Атанас Узунов“ говорим много за създаване на истории на успеха, стойностни личности и как да изградим своето бъдеще. Всяко момиче и момче идва при нас изпълнено с надежди и очаквания за бъдещето.

Прекрачвайки прага на СУ „Майор Атанас Узунов“  поставяте началото на своето собствено пътешествие – уникално и вълнуващо за всеки един от вас.  От самото начало ще ви окуражим сами да напишете вашата история на успеха, да учите много, да тренирате здраво и да се забавлявате.

Евгени Недев

Добре дошли в СУ „Майор Атанас Узунов“. Това е много повече от училище – тук е дом и семейство за тези, избрали да се посветят на собственото си израстване – както физически, така и емоционално. Тук срещаме уникални хора – учители, треньори и съученици – и завързваме приятелства за цял живот. Тук подкрепяме мечтите ви,  подаваме ви ръка, за да се изправите, когато паднете; провокираме и развиваме вашето мислене в класната стая и ви предизвикваме в тренировките. Всеки ваш успех, е наш успех; боли ни от всяко ваше разочарование.

 

Тук, в СУ „Майор Атанас Узунов“ избираме да извървим пътя на успеха,  да показваме най-доброто от себе си – в спорта и учението. Избираме да се подкрепяме и да се грижим един за друг. Защото знаем, че за да бъдем успешни когато напуснем училище, ще ни трябват знания и практически умения; ще ни трябва увереност в собствените ни сили и готовност да преборим предизвикателствата на големия ЖИВОТ.

Евгени Недев,

Директор

Уникални възможности

Ще ви предложим уникални възможности да се развивате като спортисти и като успешни хора. Ще ви подкрепяме, за да израснете като уверени в своите способности личности, които имат мнение основано на знание и са подготвени за предизвикателствата на бъдещето.
Академично гребане
Кану-каяк
Футбол
Бокс
Борба
Волейбол
Баскетбол